Nadenkstof

Marcel Oosterveer: Wat doet een visuele beperking met je leven?

Eind januari ging ik in gesprek met Marcel Oosterveer. Marcel is wethouder financiën van de gemeente Eindhoven. Hij kreeg een oogaandoening en verloor heel veel van zijn zicht. Wat doet deze aandoening met hem en zijn leven? Wie dacht dat Marcel bij de pakken neer is gaan zitten komt bedrogen uit.

Dit gesprek gaat over meer dan mens zijn, meer dan de aandoening en zelfs meer dan de politiek. Wat zich ontvouwde was een zeer mooi gesprek tussen twee mensen met elk een aandoening die daar zo open mogelijk over praten. <br><br><br>Veel plezier met dit gesprek!

Getagd , ,

Over Joost Heessels

Ik ben een creatieve generalist met hart voor de publieke zaak. Ik geniet ervan als ik een bijdrage kan leveren aan innovatieve ontwikkelingen voor mens en samenleving. Ik geloof in holacratische organisaties, ondernemende ambtenaren en coöperatieve bibliotheken. Ik heb sterke affiniteit met de brede culturele en maatschappelijke vraagstukken. Ik sta open voor een nieuwe uitdaging! Momenteel werk ik Voor Rijkswaterstaat CD NOVA, een plek binnen Rijkswaterstaat waar complexe maatschappelijke vraagstukken op een onderscheidende manier worden aangepakt. We initiëren verkenningen en experimenten die bijdragen aan een wendbaar en toekomstbestendig RWS. Daarbij richten we ons op het organiseren van nieuwe samenwerkingen, zowel binnen RWS als daarbuiten, en verrijken we bestaande samenwerkingen. Binnen deze club houd ik mij bezig met o.a. verkenningen en experimenten naar Living Labs, community 's en middelen om intern en extern te communiceren en het delen van informatie. Keywords: Vernieuwing | Innovatie | Samenwerken | Informatie | Advies | Dwarsdenken | Communicatie
Bekijk alle berichten van Joost Heessels →

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.