Bibliofuture archief

De BIEB++ Hij komt er…. of toch niet

De gemeente Utrecht heeft de besluitvorming over de Bieb++ geëvalueerd door middel van een film. In de bijna 40 minuten durende documentaire kijken de verschillende hoofdrolspelers terug op het besluitvormingsproces vanaf 2010. (Bron: DestadUtrecht.nl).

Getipt door Jurgen Hoogendoorn zet ik deze film op mijn blog.
Binnen de sector en daarbuiten moeten we nu eens echt gaan bekijken wat we met de bibliotheek gaan doen, moeten we investeren in steen of in de mensen?  Blijven we hangen in megalomanie en prestige of gaan we eindelijk serieus aan de slag met de inhoud…..

Filmische evaluatie van besluitvorming Bieb++ in Utrecht door de gemeente Utrecht.
Lees ook: Lessen uit het bieb++ debacle van de stadutrecht.nl

Lees ook: Niet het antwoord waar u op hoopte –

Getagd , ,

Over Joost Heessels

Ik ben een creatieve generalist met hart voor de publieke zaak. Ik geniet ervan als ik een bijdrage kan leveren aan innovatieve ontwikkelingen voor mens en samenleving. Ik geloof in holacratische organisaties, ondernemende ambtenaren en coöperatieve bibliotheken. Ik heb sterke affiniteit met de brede culturele en maatschappelijke vraagstukken. Ik sta open voor een nieuwe uitdaging! Momenteel werk ik Voor Rijkswaterstaat CD NOVA, een plek binnen Rijkswaterstaat waar complexe maatschappelijke vraagstukken op een onderscheidende manier worden aangepakt. We initiëren verkenningen en experimenten die bijdragen aan een wendbaar en toekomstbestendig RWS. Daarbij richten we ons op het organiseren van nieuwe samenwerkingen, zowel binnen RWS als daarbuiten, en verrijken we bestaande samenwerkingen. Binnen deze club houd ik mij bezig met o.a. verkenningen en experimenten naar Living Labs, community 's en middelen om intern en extern te communiceren en het delen van informatie. Keywords: Vernieuwing | Innovatie | Samenwerken | Informatie | Advies | Dwarsdenken | Communicatie
Bekijk alle berichten van Joost Heessels →

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.