Bibliofuture archief

Actueel: Rijmruiters en andere projecten

Isabelle Zumbrink bedenkt leuke concepten waar de samenleving beter van kan worden en die leuk zijn om in bibliotheken te organiseren.
Bekijk de reportage van bij U in de wijk Kanaleneiland over haar laatste projecten:

“Isabelle Zumbrink wil kinderen met een lichte taalachterstand een gedicht laten maken over een eigen gekozen onderwerp en verfilmen. Voor dit project heeft ze nog geld nodig.”
Stem dus op www.jijmaakthetmee.nl voor Rijmruiters zodat zij de subsidie van 5000 euro kan bemachtigen!

Getagd ,

Over Joost Heessels

Ik ben een creatieve generalist met hart voor de publieke zaak. Ik geniet ervan als ik een bijdrage kan leveren aan innovatieve ontwikkelingen voor mens en samenleving. Ik geloof in holacratische organisaties, ondernemende ambtenaren en coöperatieve bibliotheken. Ik heb sterke affiniteit met de brede culturele en maatschappelijke vraagstukken. Ik sta open voor een nieuwe uitdaging! Momenteel werk ik Voor Rijkswaterstaat CD NOVA, een plek binnen Rijkswaterstaat waar complexe maatschappelijke vraagstukken op een onderscheidende manier worden aangepakt. We initiëren verkenningen en experimenten die bijdragen aan een wendbaar en toekomstbestendig RWS. Daarbij richten we ons op het organiseren van nieuwe samenwerkingen, zowel binnen RWS als daarbuiten, en verrijken we bestaande samenwerkingen. Binnen deze club houd ik mij bezig met o.a. verkenningen en experimenten naar Living Labs, community 's en middelen om intern en extern te communiceren en het delen van informatie. Keywords: Vernieuwing | Innovatie | Samenwerken | Informatie | Advies | Dwarsdenken | Communicatie
Bekijk alle berichten van Joost Heessels →

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.